2009

2009. Festen som kom av sig. Ingen kom. Men vi kände det på oss och slog in på plan B. Vi akutbjöd alla föräldrarna som gärna kom. Vi åt och åt. Räkor med baguette och limeaioli, fläskfilé med potatisgratäng och champinioner, ostbricka en lätt chokladtårta till avslut. Den minsta ungen somnade elva och sonen fem minuter senare. Jag höll mig vaken till alla gått hem halv ett.

Så är det över då, både jul och nyår. Inget direkt att lägga på minnet. Nu tittar vi framåt mot ett bättre år. Inte för att 2008 var dåligt, men här är väl höjdpunkterna;

Specialistutbildningen klar, magisterexamen också.
Började jobba på fängelset.
Damrallyt.
Jobbresan till Malaga.
Baby Heaven.

Förväntningar på 2009;

Nytt jobb.
Flytta? Ska övertala J bara.
Dålig ekonomi (ska ju betala tillbaka studielönen till landstinget).

Kortsiktiga mål är att göra om hallen och trappan, förhoppningsvis köket också. Och så skulle jag vilja gå på krogen med Piia, vi har försökt hitta en bra dag sedan i somras utan att lyckas. Countrykryssningen med L kommer bli en höjdare och barnen ska äntligen få lära sig åka slalom på påsklovet i Tänndalen.

Idag är stora pizzadagen läser jag i tidningen. Nej, blir det inget av med är inte alls bakis. Däremot skulle jag kunna tänka mig familjebio och Jensens biffhus. Men jag får nog inte J ur huset för han har upptäckt att han får in Rockklassiker på analoga radion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0