Påsklov

Oj så social jag är nuförtiden. Middag i Tärnsjö med kollegorna (tack så mycket E, det var verkligen JÄTTETREVLIGT!) i torsdags, middag med bror i lördags och middag med Vs klasskompis familj igår. Bror är väl knappast främmande iofs, vi sitter här i våra sunkjumpabyxor och käkar men ändå, trevligt med sällskap. Idag ska jag luncha med P på stan utan barn! Vad ska vi äta? Finns så mycket med mjölk och ägg att välja på... kinamat, pizza? Pasta...?

Vi gnatar vidare om flytt. Nu är vi inne på att bara bestämma att nej, vi bor kvar. Vi bygger om till fyra sovrum uppe och vardagsrum nere och en till dusch och sen blockar vi hemnet. Men det hjälper ju inte storleksmässigt, det är trångt och kommer inte bli större. Men husen är så dyra nu, grannen har fått bud på sitt hus, likadant som vårt, på nästan 2,2 mille. Och vad kostar då inte ett större hus?

Underbart väder, babyn har gungat hela helgen. Han äter allt nu, stenar, sand, gräs, lidlkvitton. Han har börjat resa sig mot möbler (livsfarligt!) och igår lärde han sig att vinka! Så himla söt! Han vinkade hela kvällen.

Barnen har påsklov och vi ska väl hitta på nåt. Men vi åker ju till Öland på torsdag en snabbvända och det ser dom fram emot. Inte jag. 42 mil enkel resa med tre barn. Räknar med 43 stopp längs vägen.

Kommentarer
Postat av: jessamy

Det kommer gå alldeles utmärkt. Vi tog oss till Malung utan något stopp :) och bara ett stopp på vägen hem. Iofs bara 27 mil till arnout men iaf.

2011-04-18 @ 19:11:54
URL: http://jessamys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0