Laddar med kaffe

Häller i mig en kopp kaffe när babyn sover lite. Haha, jäklar vad intensiv han är just nu! Som en duracellbaby! Och när han inte kan krypa runt och härja då flaxar han med armar och ben. Så roligt, och sen somnar han mitt i en rörelse och vaknar igen sen i 180, som om inget hänt. Kommer inte alls ihåg att de andra var så livliga men det var de säkert.

Jaha, fullt ös idag igen. Fixa pass till de stora barnen som har ledigt idag av någon anledning, handla så familjen klarar helgen, baka en tårta inför kalaset imorgon och packa. Imorgon hinner jag inte packa för jag ska iväg på förmiddagen och sen lägga ihop tårtan och packa åt V som ska sova över på kalaset. Vi lär väl åka mot Arlanda under eftermiddagen också. Och helgen i Köln blir nog ingen semester heller, faster sa att vi måste gå upp tidigt för att hinna allt hon har planerat...

Problem i skolan igen. Den här gången L. Det är så bråkigt i hennes klass att hon inte vill gå dit mer. Hon ber om att få byta skola och då måste man veta att det är inte L som bråker, inte ens blir bråkad med, utan hon vill kunna jobba och slippa höra fröken skälla hela tiden. Igår hade vi utvecklingssamtal och det var bara bra om L men stackarn bröt ihop och grät hela samtalet när vi kom in på situationen i klassen. Men vad ska man göra? Byta skola känns lite väl dramatiskt men hon mår ju jättedåligt.

Vs telefon kom igår. Försök få kontakt med honom den som kan. Ja, förutom via sms då :-).

Kommentarer
Postat av: jessamy

Då skulle jag nog kolla pp om det finns någon lugnare klass på någon annan skola till efter sommaren! Lava säger inget i onödan.

2011-05-12 @ 18:44:46
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: Emma

Nej men precis, hon brukar inte säga nåt. Nu säger skolan att de ska fixa det men de säger inte hur och då tror man ju inte riktigt på det.

2011-05-12 @ 20:34:04
Postat av: Lisa

stora kramar till Lava...hoppas det blir bättre och det finns andra bra skolor...

Ha det bra i Deutchland...

2011-05-13 @ 18:14:50
URL: http://lisasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0