Nej men du vet, vi ska lägga om lånen...

Det närmar sig den stora 8-års dagen så jag och V åkte iväg efter middagen för att tanka (alltså köpa presenter-sen när har jag tankat?). Svårt att hitta på nåt till Prinsessan, hon leker ju sällan med leksaker, tycker inte om att läsa, tappar bort alla skivfodral och tar bara på sig storebrors avlagda kläder. Vi köpte ett hopprep med räknare och ett Nerf-set (pistoler och västar med gummipluppar man ska skjuta på varann). V säger att hon blir glad och han brukar ha rätt. Ja, och så föll vi till föga. Vi köpte ett SIM-kort. Hon har haft en mobil i nåt år men utan SIM-kort och nu är det allt hon önskar sig. Inte vet jag vem hon ska ringa till men visst.

Kompade lite idag och var på banken och la om lånen. Skönt att ha det klart. Och så vuxet det låter; Nej men du vet, vi ska lägga om lånen... Haha. Som vanligt har vi rörlig ränta på allt. Lite osäkerhet i vardagen mår man bra av. Och under de senaste tio åren har det varit en mycket bra affär.

Skitdag idag. Har sovit några få timmar i natt för jag har en kissnödigperiod. Fan. Var uppe säkert tre gånger i natt och däremellan låg jag och försökte ignorera att jag behövde gå. Nu är jag så trött att jag känner mig bakis. Dessutom har jag mått väldigt illa hela dagen och varit irriterad och less. Så nu ska jag kisssa en sista gång och sen gå och sova. Har ju verkligen ALDRIG sömnbesvär i vanliga fall och då känns det ännu värre när det blir så här. Dessutopm förstår jag inte hur kroppen fungerar i det hänseendet. Vanligtvis klarar ju kroppen själv att balansera vid ändrade behov men nu tror jag hormonerna har tagit över kroppen och det blivit kortslutning. För jag är ju trött precis hela tiden och ändå får jag inte sova. Vad är poängen med det?


Be careful what you wish for...

Jo då. Nog blev jag sjuk alltid. Vaknade i lördags med feber och halsont och hostade mig igenom helgen. Fick sjukskriva mig på måndagen och tänkte att på tisdagen kan jag jobba. Nej då. Fortfarande feber ända tills igår. Inte skyhög men över 38 och det är en hel del för att vara jag. Orkade inte ens titta på Prison Break förrens i onsdags så jag har en hel del avsnitt kvar men den var mycket bra. Idag tog jag ett gram Alvedon (det enda man får äta som gravid) och åkte till jobbet. Visste att det mest var möten och inga planerade patienter och det blev rätt lugnt. Men mitt jobb är ju som det är och lite action blir det ju alltid. Men nu är det HELG och vi ska köpa pizza och titta på film.

Inga större planer för helgen men imorgon ska vi se ett hus på andra sidan gatan som vi hoppas mycket på. Det är lite större och har ett riktigt garage. Linnea ville gå på stan och det tackar jag aldrig nej till. Några avsnitt av Prison Break kanske. Klang har du säsong 2?


Sweet home

Äntligen hemma igen. Kan inte sova ensam på hotell, det går inte. Vaknade varje timme första natten men fick sova till 2 nästa natt. Fast sen sov jag nästan inget mer. Så igår var jag helt slut och somnade före tio. Vaknade skakande vid 4 av en jättemärklig mardröm där jag skulle få ner lik i en hiss. Så idag på jobbet var det många som påpekade att jag såg trött ut och det är alltid lika roligt. Varför påpekar man det? Skulle det någonsin göra någon tacksam och glad för att folk uppmärksammar att de ser trötta ut?

På utbildningen, som förövrigt var så där, blir jag plötsligt medveten om hur mycket jag saknar psykiatrin. Det är ju där jag har mitt hjärta. Började drömma om ett nytt spännande jobb tills Lisa drog tillbaka mig till verkligheten. Tjock och trött. Knappast en arbetsgivares förstahandsval. Men, men. Jag sitter ju inte i sjön. Det är inte katastrof på jobbet. Inte mer än 32% iallafall.

Och äntligen kommer våren! Snön rasar från taken och man ser asfalten på vissa ställen. Har plockat fram basketkängorna igen men ser att de börjar ge upp. Kanske skulle investera i ett nytt par. Gröna kanske?

Inga planer för helgen utom att försöka sova i kapp. Borde plugga lite ryska. Kanske gå på bio. Vill för en gångs skull inte shoppa, ingen mening när alla kläder sitter illa för tillfället. Barnen tycker att det är roligt med min mage. Igår släppte jag lite väder (ja ursäkta detaljerna men det händer i de bästa av hem) och sonen tittade förundrat på mig och sa: "Mamma! Magen är ändå kvar!"


Tjock

Nej då, jag har inte gett upp helt. Har bara inte haft så mycket att skriva om. Allt snurrar på som vanligt, jobba, sova, äta. Ska till Norrköping några dagar med jobbet men de har trådlöst internet på hotellet så ska försöka komma ikapp i min datorvärld. Hoppas på att bli lite sjuk också eftersom jag fått låna Prison break-boxen av C. Inte magsjuk tack men lite feber och måttlig snuva kanske? Kan man beställa det om sisådär en vecka?

Andra nyheter då? Njä kanske. För er som inte sett mig på ett tag kan jag ju uppdatera med en idolbild.Vad tjock hon har blivit! Ja jag vet. Det vilar en liten räka där inne som kommer ut i slutet på september om allt går som planerat. 12 veckor idag men 14 om någon frågar. Det är så pinsamt att se jättegravid ut när det egentligen inte ska kunna synas. Så. Hemligheten är ute och jag kan nu använda min blogg till att gnälla över vansinnig trötthet, galna humörssvängar och ett illamående som inte tänker ge sig :-).


Lyxsemester

Tog ut semester igår och idag, så himla lyxigt. Det är ju sportlov och J har ledig vecka så vi har varit hemma hela familjen. Igår var det fullt upp och varje minut planerad kändes det som men idag tog vi det lugnt. Sovmorgon. Var på stan med Linnea och vi klippte oss, sen IKEA med familjen. Bygger för fullt i tornrummet som L ska få. Sen har vi äntligen börjat skissa på köket. Tyvärr verkar det omöjligt att göra nåt åt golvet men jag får nog igenom de luckor jag vill ha. De svarta högblanka. Och så ska vi flytta om lite, bygga till en bardel när alla andra tar bort sin :-).

Nu har vi INGENTING planerat för helgen och det känns så skönt. Farfar kommer och hjälper till med bygget imorgon men jag och barnen har ingenting. Ska prova några nya recept på grytor. Gulasch blir det imorgon. Ikväll blir det biff som vanligt på fredagar. "Blodig" som L säger. Kanske bakar något. Om det är samma väder som idag kan jag tänka mig en liten promenad. Förresten har jag börjat med en aktivitet äntligen, även om det inte är sport. Jag har börjat läsa ryska en gång i veckan. Vi började i onsdags och jag har inte skrattat så gott på flera månader. Herregud vilket språk. Minja zavot Emma, kan jag säga men definitivt inte skriva. Men i slutet på terminen så...