Happy Valborg

Jag jobbade idag. ALLA andra var lediga. Varför var barnen lediga från skolan? Sista april är väl ingen helgdag, det är ju imorgon? Blev riktigt irriterad för hade jag fattat att de skulle vara lediga hade jag ju tagit semester. Jaja, dagen gick rätt fort. Var och tittade på brasan som vanligt, Sigge har feber och fick stanna hemma med sin pappa. V vann massa godis på chokladhjulet. Jag var rädd för smällare. Precis som vanligt.

Igår lyckades maken med något märkligt. Han spelade innebandy med Vs lag, det var säsongsavslutning. Så snubblade han på en målvakt och slog i målvaktshjälmen och lyckades slå av båda framtänderna. Då kommer en mamma fram, hon har sett allt och är tandläkare och säger att de måste åka direkt. Sen tar hon med sig J till sin praktik och fixar hans tänder. Så när J och barnen kommer hem säger J: Jag har slagit sönder mina framtänder. Och jag känner mig som han i Nezerilreklamen: Men det märks ju inte. Ha, ibland har man tur.

Teatern i Hallsta var sevärd. Jag gillar amatörteater. Och i foajén hade de bilder från tidigare uppsättningar och där hittade jag mig själv på en bild från 1985. Lika snygg då som nu :-). Imorgon åker J till Landet och jag ska nog plocka in barnen i bilen och åka och hitta en soffa. Ja, vi är tillbaka i soffträsket efter att vår andra soffa nu gett upp. Suck. Det får väl bli en grå med divan för nu orkar jag inte mer...


Vabbar

Min stora pojke är sjuk och jag anmälde mig som frivillig att vabba. J tar ju all vab nu för tiden eftersom han ändå är uppsagd, men igår mådde jag inte så bra själv så lika bra att passa på. Så vi låg i sovrummet och slötittade på dåliga TV-serier och somnade till ibland. Hela dagen. J kom hem och lagade middag och sen låg vi ett par timmar i soffan. Jag hade feber och hemsk huvudvärk och V hade lite feber och ont i halsen. Men om inte han hade varit sjuk hade jag gått till jobbet, det vet jag ju. Idag mår jag bra och börjar få långtråkigt. Ska jobba några timmar i eftermiddag när J kommer hem för jag kan inte avboka en grej.

Antar att vi blev överansträngde i helgen... J fyllde 40 i fredags och båda stora barnen var med i Mälarenergi cup som deras klubb arrangerade. Alltså jobbade en förälder i kiosk och sekretariat medan den andra körde runt barn och försökte hinna se deras matcher. Och lillSigge hängde med. Dessutom hade vi en födelsedagssammankomst på lördagkväll med drygt 15 personer så under dagen hade vi kämpat med städning och sånt också. Vi var rätt slitna när helgen var över och i måndags kunde L inte gå till skolan på grund av ett knä som inte höll. MEN vad duktiga dom är mina ungar på att spela innebandy! V gjorde mål i fyra av fem matcher och L, som är back, ger verkligen allt hela tiden.På lördag ska jag på teater i Hallsta. Ser jag fram emot. Utan barn, bara min kompis P och jag. Men har mycket att göra innan dess. Måste beställa blommor till begravningen och fixa present till en 50-årsfest. Och mycket i skolan också. Vi har vår tillvaro minituöst planerad fram tills vi åker till Turkiet. Skönt det! Idag är det 25 grade i Side. Bara så ni vet.


Skitdag

Idag vet jag inte vad som hände eller vad jag gjorde för fel men precis allt blev galet. Dagen började med att jag glömde datorkortet hemma. Fick tvinga ut maken och minsta sonen (i pyjamas) som kom med kortet till mig på jobbet. Ja, då fungerade det inte. Pratade med IT och alla jag kom åt men det var helt dött. Bara att beställa ett nytt som kommer om en tre veckor... Ska få ett reservkort snart så jag kan dokumentera. Får börja med allt jag gjort idag.

Sen fortsatte dagen. Hot, skrik och akutinsatser. Slutade arbetsdagen med ett möte. Men fick gå ifrån och möta upp dottern som kom från allergimottagningen där hon blivit dåligt efter allergivaccinationen och inte fick lämnas ensam.

Nu sover lillplutt och dottern är medicinerad och mycket trött. Storkillen har lyckats få hem en demoversion av något Fifaspel och lugnet har lagt sig över radhuset. Maken jobbar. Jag skrev ett mail till honom och bad honom bestämma sig för vilken smörgåstårta jag ska beställa till lördag och kom på mig själv med att avsluta mailet Mvh Emma. Tja, jag är ju vänlig ialla fall. Håll nu tummarna för att natten blir lugn och astmabefriad för alla mina barn.


Påsken avklarad

Ja nu var det ett tag sen. Har inte haft lust att skriva faktiskt. Har väl egentligen inte så mycket positivt att säga om livet nu heller. Det är som att vi fastnat i en spiral och det ena efter det andra händer, tyvärr inte några roliga saker. Men vi kämpar på.

Tog oss iväg till Öland på skärtorsdagen, fick med oss storebror också. Jobbigt att åka bil men det gick bra och väl där var det snart dags att åka hem. Barnen var nöjda, påskägg, mah-jong och etthundrasju sorters kakor, som vanligt.På långfredagen fyllde min enda dotter 10 år. Hon fick saker på hjul-tema, Heeleys, longboard, rullskridskor och en cykel (som hon fick välja själv i måndags). Nästa födelsedag blir makens, han fyller 40 år nästa vecka. Men jag har fixat en present till honom redan, han kommer bli mycket överraskad.

Ska duscha och välja kläder nu, imorgon ska jag upp framför 150 pers och berätta om vår verksamhet. Tack och lov behöver jag inte säga mycket mer än mitt namn men ändå...


Oreos

Nu buzzrar jag Oreos, alltså jag är med i Buzzador och får prova varor som jag sedan säger vad jag tycker om. Jag tycker om kakor så det här var ett trevligt uppdrag. Jag hade aldrig provat Oreos förut men sett reklamen på TV. Där doppar dom kakorna i mjölk, något jag tycker ser äckligt ut. Men jag tycker inte om mjölk heller. Kakorna däremot är helt ok. De är inte jättesöta och passar fint till kaffet. Den enda nackdelen är att de smular lite och att de mörkar smulorna finns överallt. Jag har några kvar så välkomna på fika!