Välbehövlig kortvecka

Swich swich söndag kväll. Kom hem i fredags kväll från Malmö. Fick inte sova på natten utan fick trösta ledsen feberkille. Så bara att stanna inne på lördagen när de andra var ute i vårsolen på städdag. Sigge är sällan sjuk så det märks på dagtid, bara termometern som skvallrar. Efter lunch var han feberfri och vi åkte till mamma för att fira alla som fyllt år under veckan (maken, pappa och storebror). Hann också måla lite i stora sonens rum. När andra njuter av sol och trädgård startar vi pollenallergiker projekt inomhus och nu gör vi om Vs rum och Sigge har fått flytta upp i vindsrummet. Vs rum har han designat själv och det blir svart och orange. Ni ska få se när det är färdigt.

Idag fyndade vi fotbollskor till L på loppis, köpte golv till V och började laga matlådor för nästa vecka. Tack och lov blåstes ju strejken av så vi fick pannkakor till middag istället. Jag hatar pannkakor så nu börjar jag bli hungrig. Om bara Sigge somnar ska jag göra en macka.

Och nästa vecka då? J börjar i Uppsala imorgon så jag ska både lämna och hämta på dagis. Försöka rida. Valborg. Få klart Vs rum. L ska prova för ett fotbollslag. Skönt med onsdagen ledig! Ja och på fredag ska vi på museum. Ett museum i Uppsala ska ha en utställning om min farmor och farfar och deras spännande liv. Ska bli roligt. Barnen ska vara hos Lisa, även Sigge, får se vad han tycker om det. Lisa frågade vad han tycker om för mat och då svarade han "Gålle!". Hans ord för lördagsgodis...


Det är mycket nu...

Ibland känner jag att jag tagit mig vatten över huvudet. Både med barnen och jobbet. Och ridningen... Men från början. Efter mycket om och men tackade jag nej till det nya jobbet. Jag talade om för min chef att jag fått det och han gav mig då ett projekt som jag inte kunde motstå. Men lite tråkigt. Jobbet var som distriktssköterska på vårdcentral, helt annat än det jag gör idag. Men det känns bra. Eller kändes. Det nya projektet kommer med tiden att bli heltid och jag måste lämna mitt älskade jobb på stan. Och jag tror det blir kämpigt att samordna det här projektet.
 
Igår var L och jag i Stockholm. Det gick jättebra. De tog kort på henne och hon blev intervjuad och nu är det bara att vänta. I slutet på maj vet vi. Hon är jordbunden och inställd på att inte komma med men vi hade en jättebra dag i Stockholm igår och hon är nöjd med det. Min tjej.
 
I helgen är det Mälarenergicup och då är det hårt att ha två innebandyspelare. Vi ska jobba för båda lagen, se till att lilleman får mat och sömn och dessutom hinna se nån match. Ja, och så fyller J år. Så i helgen ska vi klona oss. Pappa har erbjudit sig att hjälpa till och L får åka med en lagkompis men barnen vill ju så gärna ha publik på matcherna. Stressigt.
 
Och så ridningen då. Erpur och jag hade hittat varann och förra veckan gick det riktigt bra. Så skulle vi hoppa igår och han bockade och rusade och till slut fick jag ge upp. Det var inte roligt alls. Jag höll mig kvar men det var liksom inte roligt bara. Så jag fick byta till Korp och vi hoppade lite men jag fick inte tillbaka glädjen, jag kände mig mest misslyckad. Får se nästa gång.
 
J har fått praktik i Uppsala i två månader och sen kommer han antagligen sommarjobba hela sommaren så jag ser inte riktigt fram emot semestern i år. Och nästa sommar är han nyanställd nånstans och får säkert inte heller semester. Men om två år så...
 
 


Buzzador: Oral B Pro-expert

 
Nu har vi provat Pro-expert tandkräm från Oral B. Jag är Buzzador och får prova saker som jag sedan utvärderar. Det är faktiskt roligt för jag förbinder mig inte till att skriva bra saker om saker som är dåliga :-). Hör av er till mig om ni också vill bli buzzadorer! Iaf, Pro-expert tandkrämen kan användas till både vanlig och elektrisk tandborse. Den fungerar på massa områden, ni har säkert sett reklamen. Jag tycker det är svårt att utvärdera tandkräm efter områdena den ska verka inom. Jag har inga problem med ilningar eller tandkött så jag vet inte om den här är bättre än andra där. Den ska ge vitare tänder, det har varken jag eller maken märkt. Smaken är OK men den påminner lite om Zendium. Inte lika stakt dock. Plus för att den inte löddrar så mycket.
 
Jag kommer nog fortsätta använda Pro-expert. Sen får min tandläkare utvärdera m den är bättre.