Mitt i semestern

En vecka har gått av min hett efterlängtade semester och än så länge känns det som jag använder den väl. Vi började med att byta ut Cinderella (vår Ford Galaxy) mot en mindre bil. Sen åkte vi till Öland och ja, min storebror följde med. Stannade i några dagar för lite bad och lek och mat... Hem och tvättade och fixade lite, plockade blåbär och handlade. Igår var vi på Skara sommarland och hade jätteroligt! Idag blev det Södra Björnön med Lisa och hennes familj. Fullt ös. Sigge somnar som en klubbad säl klockan sju på kvällarna och vaknar framåt halv åtta nästa morgon. Tyvärr har han slutat sova middag men han börjar nog igen när dagis börjar.
 
Vilken otrolig tur jag har med vädret! Inte en enda regndag hittills och så här solbränd var det länge sen jag var. Lite trist att maken måste jobba, tycker faktiskt lite synd om honom. Men nu slipper han låna av CSN och det är värt mycket. Resten av semestern planerar jag kortare utflykter med barnen, kanske en dagskryssning och några dagar på Landet.
 
 
 
 


Lägesrapport

Det blir inte mycket skrivet längre tyvärr. Har bytt min iPhone till Samsung och kan inte blogga på telefonen längre. Kommer inte åt bloggen från paddan längre heller av nån anledning så nu skriver jag från en iphoneapp på paddan... Men det ska ju inte vara för enkelt antar jag.

Går på sparlåga på jobbet, två arbetsdagar kvar till semester. Det händer massa märkliga saker på jobbet som vanligt på sommaren när vi har halva personalen på semester men dagarna går minst sagt snabbt iallafall. Och det är lättare att jobba på sommaren. Överhuvudtaget är jag en sån som fyrdubblar min energinivå på sommarhalvåret, det blir mer och mer tydligt.

Stora killen är hos sin morbror på Gotland och fortsätter till sin mormor och morfar på Öland imorgon. Jag saknar honom larvigt mycket. Dottern är på KFUMs sommarskoj och är borta hela dagarna. Sigge har bytt till en annan förskola den här veckan för hans har sommarstängt och maken jobbar för fullt. Själv har jag inte planerat särskilt mycket för sommaren, bara att barnen och jag åker och hämtar hem storsonen. Vi blir väl kvar ett par dagar antar jag. Sen har jag en ny hästkompis på gång som jag hoppas kunna bli medryttare till. Hoppas bara att jag klarar av henne... Mer om det när jag har provridit.