Annorlunda påskägg

En märklig vecka. Jag brukar ju gnälla men inte idag. Får tillbaka en rejäl slant på skatten, blev erbjuden jobbet jag sökt och har haft en riktigt bra vecka. Nu ska jag ta helgen till att fundera om jag ska byta jobb eller inte.

Är på väg till Öland. Vi fick tyvärr inte med min storebror och inte min andra storebror heller. Men vi ska hälsa på Js faster och äta upp oss några kilon.

Vill ni veta en hemlis? Jag spricker nästan av vilja att berätta och ni kan få veta om ni lovar att inte berätta för min dotter! Hon sökte för några veckor sen till Wild kids och idag ringde dom och sa att hon gått vidare i första uttagningen så vi ska till Stockholm på intervju. Hon lär väl inte komma med pga allergierna men hon kommer bli så lycklig ändå. Jag har skrivit en lapp om det här som hon får i sitt påskägg på lördag. Min tjej.


Omväxlande vecka

Ingen ordning alls den här veckan. Jobbintervju i måndags och sen tandläkarbesök. Vab tisdag och torsdag (vi delar på vabben, jämställt va?). Fredag after work med kollegor. Haha hade gjort av med totalt 56 kronor på hela kvällen men var gladare i hatten än så. Undrar vem jag är skyldig och hur mycket...

Under många år gick jag inte till tandläkaren. Lång historia men jag blev felbehandlad som liten, de drog ut fel tänder och jag hade en tandställning som gjorde mer skada än nytta bland annat, något jag skäms för än idag. Till slut vägrade jag gå. Sen började jag gå när jag var runt 28 igen och har gått varje år sen dess. Så i år hade hon goda och dåliga nyheter. Goda var att det såg bra ut. Dåliga var att en gammal lagning antagligen skadat nerver och en tand måste rotfyllas. Oh vad jobbigt. Hon ville undersöka närmare och bokade en ny tid men rotfyllning hotade till 99%. Så i måndags var jag där och hon röntgade och knackade och grejade och sen... Fick jag gå! Det behövdes inte! När jag gick ut därifrån hade jag kunnat skrika av lättnad. Nu kanske det behövs senare men det struntar jag i nu. Ett år till nästa besök!!

Idag fick barnen bestämma och då blev det McD och Leos lekland. Puh.


Ett glas rödvin och lite helgplanering

Helg! Händelserik vecka måste jag säga, både positiva och negativa saker. Har varit bergochdalbana på jobbet men vi får bra saker att hända ibland, låt ingen säga att det bara är skit med psykiatrin för det är inte sant! Måndag är nästa hållpunkt, då väntar ett viktigt möte. Eller två viktiga möten faktiskt.

I helgen blir det match, kalas, styrelsemöte, mello, match, bad, Mora Träsk och träningar. Lugnt och skönt...


Underbara London!

En del säger att de har en stad eller plats som de direkt känner är sin. Så känner jag för London. Jag blir lugn och glad och känner mig hemma direkt. Jättekonstigt för jag har inte varit där mycket och jag hittar inte, har inga favoritställen eller så, jag bara tycker så mycket om den staden. Barnen verkade dela min förtjusning. Tyvärr hann vi inte så mycket på vår turbosemester men vi såg alla turistgrejjer från en dubbeldäckare, vi åkte en båttur på Themsen, vi handlade på Oxford street och Regent Street och vi trängdes i varma myllriga restauranger. Hotellet var över förväntan och allt gick bra med mat och allergier. Nu blir det knäckebröd och kall vatten ett tag framöver här för vi måste åka tillbaka. Snart.
 
Att ha tre barn börjar märkas nu. Finns inte en liten minut över efter jobb, matlagning, träningar, matcher och möten, Vi går om varann här hemma och det känns som jag ligger ett steg efter hela tiden. Men vad ska man göra? Tur att vi har Klang och mamma och pappa som hjälper till med skjuts och barnvaktning när det kör ihop sig helt. Och snart tänker man väl tillbaka på den här perioden som en bra period i livet...