Ska bara...

Just nu är det mycket.Igen. Träningar och möten och jobb och sen ska man hinna koka äpplemos och plocka svamp också. "Jag ska bara..." är mitt standardsvar just nu. Och ändå får jag inget gjort, det syns ju inte att man skjutsat ungar tre mil eller suttit med på fyra möten på en vecka. Men ingen idé att klaga, det är som det är. Ikväll ska jag baka schwarzwaldtårta när alla allergiker har somnat för imorgon är det min sista dag på Iris. Känns jättetråkigt men man kan inte både ha kakan och äta upp den, nu ska jag bara jobba med den nya verksamheten. Eller, nja förresten. Den kommer inte igång än så under en mellanperiod ska jag bara jobba på mottagningen. Hoppas det blir en kort mellanperiod...
 
Sigge blev tre år och fick presenter och tårta. Han är så stor redan, min bebis. Blöjfri sedan i maj, ingen nattblöja heller. Däremot har vi inte orkat plocka bort nappen än, vi tänkte vänta till efter Turkiet. Om en vecka är vi där! Det känns så skönt och hamnade så rätt i tiden. Precis NU behöver vi ett avbrott! Det ska inte vara knallvarmt i Turkiet den veckan men sol och 23 grader är väl helt perfekt.
 
 
Nya islandshästkompisar har jag fått också! Av en slump fick jag frågan om att motionsrida lite i ett stall 8 minuter härifrån och det tackar man ju inte nej till. Så nu rider jag och en tjej från min ridgrupp två gama valacker varje torsdag. Hur det fungerar med tiden vet jag inte än men det måste funka. Det är total mindfulness för mig att mocka och pyssla lite och sen ut i naturen en sväng på hästryggen.
 


Emma vill flytta, del 45

Inte prio ett med bloggning för tillfället men plötsligt händer det! Har varit uppe större delen av natten med en kruppunge som sedan mådde strålande när dagen kom. Så iväg till jobbet och så länge jag haft saker för mig har det gått bra men nu när Sigge tittar på Barnkanalen och maken och sonen är på föräldramöte fastnade jag i sängen. Har lyckats låna ännu en e-bok till min läsplatta, det gäller att vara på innan de tar slut på biblioteket med månadens ranson. Sen lyckades jag lägga in några räkningar innan jag fastnade i slösurf.
 
Igår hade vi en mäklare här för värdering av huset. Han gav oss bra besked men jag vet inte om jag törs lita på honom riktigt. Vi har inte bestämt hur vi ska göra, bara att vi vuxit ur huset. Nu är det ju lite begränsat hur mycket man får låna när en av två studerar men det blir väl nästa steg. Att gå till banken med mössan i handen. Vi fattar att vi inte kan bo kvar i området då det är för höga huspriser här men det blir bra att börja om lite.
 
På jobbet är det hög frustrationsnivå men mitt nya projekt verkar roligt. Vi är ett rätt omaka men ändå samstämmigt gäng som jobbar på och skrattar en hel del. Hoppas bara jag får fortsätta. Lite besvärligt när det är massor att göra på mottagningen så jag vet inte riktigt när jag kan gå in på heltid. Men förhoppningsvis snart.
 
Vi räknar ner till semestern. Alla barn har fått ok från sina skolor och min semester är godkänd. Men en hel del att göra innan dess, jag ska på nån hot- och våldsutbildning, konferens i Malmö, ännu en utbildning och en till Stockholmsresa innan. Sen ska jag avsluta mitt jobb på stan och introducera min efterträdare. Snyft. Jag har verkligen uppskattat det jobbet och utan det hade jag nog inte jobbat kvar där jag är idag. Hoppas min efterträdare uppskattar det och tar hand om mina fina vänner där.
 
Sen förstår jag att ni är galna av spänning över att få veta hur det gått med ridskolestarten. Jag kan meddela att det nu finns en ny kärlek i mitt liv: Straukur. Älskade måndagar!