Husjakt

Får liksom inte till det med skrivandet längre. Tid finns nog men ja... Spelar ingen roll, är ju knappast några genialiska betraktelser jag skriver om. Men använder nästan bara plattan nu och känns jobbigt att släpa fram laptopen. Men nu har jag precis lånat en e-bok och då passar jag på.
 
Mitt i husletningen. Såg ett hus igår som var helt perfekt. Husmässigt. Hade allt på vår önskelista och var dessutom i bättre skick än väntat. Men vi är osäkra på området. Så svårt att veta, är mest bekymrad över skolor. De stora ska gå kvar på sina skolor oavsett men Sigge får ju börja där vi flyttar till. Och det är jätteviktigt. Jag vill inte att de ska gå på Franska skolan, eller ens Engelska skolan, men jag vill ha en BRA kommunal skola. Vi som har barn med särskilda behov vet att det kan betyda allt. Och vi har ju erfarenheter av både när det fungerar och inte. Så jag är extremt noggrann med det. Och därför kommer vi antagligen inte att köpa det bästa huset i stan. Idag hade vi en halvtimme över när L var på fotbollsträning och då åkte vi omkring och kollade områden och har nu gjort någon slags prioriteringslista.
 
Helknasigt med jobbet, nu är ombyggnationen så försenad att jag måste göra nånting annat under tiden. Fått några förslag av min chef, administrativa grejer. Men sen frågade han om jag kan gå ner på avdelningen halvtid och det lutar nog åt att jag gör det. Mår nästan fysiskt illa av att bara gå och titta. För det gör jag just nu, hospiterar. Intressant i några timmar men sen vill jag jobba. Och jag trivdes ju alltid på avdelningen. Men då måste jag jobba kvällar och helger och det har jag vant mig av med. Men bara för tre månader och det blir ju lite extra pengar.
 
Annars inget nytt. Försöker hinna diskutera husköp och jobbalternativ med maken men vi får inte tid att sitta ner och prata. Ni skulle se vårt schema... Men det är mitt eget fel som insisterar på att rida två gånger i veckan. Sorgliga nyheter, min stora islandskärlek Tor finns inte mer. Han blev halt och sen blev det värre och nu töltar han omkring på de oändliga ängarna. Så tråkigt.