Första morgonen


Så här vaknade jag imorse. Eller det är väl fortfarande imorse men här vaknar vi tidigt nu för tiden. Dels har vi inte fått hit rullgardinerna än och dels har vi mycket att göra. Imorgon är det jobb och skola och här är det kaos. Men ganska roligt kaos. Lyckades få igång wifi och kunde till och med se Melodifestivalen med hjälp av apple-TV. Bland kartonger och gamla mattor.

Sov inte alls bra första natten i huset, ovan vid tystnaden och byggdammet i näsan. Byggdammet finns överallt!


En liten men tapper skara var vi igår som kämpade hela dagen och ännu finns saker kvar i gamla huset. Vi har skåpbilen idag på förmiddagen så snart åker vi en sista vända. Sen har dottern innebandymatch mitt i kaoset... Och sonens busskort har försvunnit och var är lådan med min väckarklocka? Men så skönt att äntligen vara på plats!Buzzador Zeta

Hade glädjen att prova antipasto från Zeta via Buzzador. Jag tycker om att buzza saker man kan fysiskt prova, då blir omdömet lättare. Jag fick hem ett helt paket med grejer; oliver, crustini, tapende och lite annat. Först bjöd jag min utökade familj på middag. "Plockmat" säger barnen. För att göra det mer matigt gjorde jag en västerbottenpaj och köpte hem lite parmaskinka och bresaola. Närmast i bild är crustini med chevre och honung, sen crustini med lax och jordärtskockröra och bredvid crustini med soltorkade tomater och mozzarella.
Min favorit var tapenaden som passar till det mesta. Men allt gick åt. Kommer jag att köpa Zeta igen? Ja. Rekommenderar jag det till andra? Ja.