Victory at last

Telefonen ringde på eftermiddagen igår. Vi går tillbaka till det gamla schemat. Alla sköterskor hade gått ihop och vägrat och efter ett krismöte fick ledningen backa. Det kan löna sig att protestera. Men inte att strejka tydligen... I vilket fall är jag glad nu. Betydligt bättre att ha en av tre helger lediga tillsammans. Yeyh.

Allt färdigt för damrallyt utom strumpor med söm. Såg att det fanns på Sivletto men hinner inte åka dit eller beställa så jag får väl frysa. Lilla L är så fin i grå klänning och pärlhalsband och bilen är välputsad. Ska övningsköra lite mer i högklackade skor men sen är det klart. Sen Gröna Lund på söndag, blir en tuff helg.

Idag börjar L sin inskolning på fritids och på måndag börjar hon i förskoleklass. Jag ska på möte med köket i eftermiddag om hennes allergier. Hon själv sitter i soffan med nya manchesterjeans och ny tröja och ryggsäck på ryggen och hästsvans, färdig att gå. Nu då mamma, kan vi gå nu då? Vännen, hon är lyckligt ovetandande om att hon ska gå varje vardag i tretton år.

Kommentarer
Postat av: Linus

du kan ju alltid rita ett streck på benen med kajal! fattigmanstricket :-)

2008-08-14 @ 14:21:53
Postat av: Lisa

kul att höra att det kan löna sig att protestera....annars inget nytt?????

2008-08-14 @ 14:27:01
Postat av: Linnea

Det kommer gå så bra för henne så.

2008-08-14 @ 20:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0