Lugn helg

Ännu en helg till ända. Har gjort så lite som möjligt. Ville shoppa i lördags och fick med mig pojken och maken. Men även om flickan var hos en kompis shoppade vi mest åt henne, som vanligt. Till och med en ny toasits inhandlades med tanke på L, en med en bild på en hund. Gissa vem som styr i familjen? På tal om hundar, det är nu Ls största intresse. Hon köper mjukishundar och tejpar upp plancher på hundar i rummet. Vi är väldigt tydliga med att inte ge henne några som helst hopp och i början accepterade hon det. Men nästan varje dag är det någon (obetänksam varalse) som säger "men det finns ju allergihundar, nakenhundar och Bichon frissé, kanske ni kan ha en sån?" och L får hopp igen. Och tråkiga elaka mamma måste återigen förklara att det spelar ingen roll om dom har päls eller inte, du tål inte salivet, kisset eller svetten heller. Och vilken hund utsöndrar inte det? Så snälla sluta! För L kommer antingen förlora tron på sin mamma eller på alla andra.

Imorse hade de andra sovmorgon men jag vaknade före åtta. Smög ner i köket och bakade bröd som var färdigt lagom till resten vaknade. De blev så glada att de följde med till Ikea. Vi skulle ha storstädat och vi började men sen fick jag så bra idéer om hur vi skulle göra om i köket och hela eftermiddagen har vi försökt skruva ihop skåpet Bestå. Nu sitter det på väggen men jag får inte fylla det förrens imorgon för J är säker på att det kommer ramla ner i natt.

Jobbet är OK. Det känns som om semestern bara var en (trevlig) dröm. Nå, jag och J har börjat titta på en weekendresa, vi har snart bröllopsdag igen, som varje år. Får se, vi är på lite olika våglängder. Jag vill åka till Berlin och J till Stockholm och gå på casinot. Det blir väl Pizza hut som förra året.

Vi lekte lite med kameran häromkvällen, bättre än så här blir det inte;


Kommentarer
Postat av: Linnea

Men så snygga ni är =)Du får låta henne få en salamander? Eller en leguan ifall det fungerar? En guldfisk i en skål att ha på sitt rum?

2009-08-02 @ 20:16:38
URL: http://jessamy.se
Postat av: Lisa

hahahahaha....jag tycker att kortet är klockrent.....och du hon kan alltid mysa lite med Dolly om det behövs och vi ska inte snacka om att hon kan ha hund iaf.....

2009-08-02 @ 20:52:36
URL: http://lisasvardag.blogg.se/
Postat av: A-K

Snyggingar :D

2009-08-02 @ 21:57:05
URL: http://aks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0