Halvtid!

Idag har jag gått exakt 20 fulla veckor enligt ultraljudet och idag börjar nedräkningen. Vi firade tilldragelsen med att åka till Tom Tits hela dagen. Jag gillar Tom Tits. Såpbubblor och vattenlekar är roligast och det gick riktigt bra att traska runt hela dagen, nu ser mina underben ut som elefantben i och för sig men det var det värt. Lagade mat ikväll och tvingade J att äta chèvrecrème, han hatar allt som han inte ätit förut. Han låssades att det var gott så nu får han äta det imorgon också.

L har äntligen flyttat in i sitt nya rum, det blev fint men så många stjärnor på väggarna att man tror att man håller på att svimma. Måste få upp lite tavlor. V har bestämt sig för att bo kvar i stora sovrummet och vi har städat hela kvällarna för att få lite ordning efter lillasyster. Imorgon ska vi fixa det sista och sätta ut hans loftsäng på blocket och åka till Ikea och köpa en ny Vuxensäng. Har fortfarande inte koll på var bebin ska få bo men det ordnar sig nog. Huset vi såg gick för massor av pengar så det verkar som att vi lär bo kvar. Nu vill J glasa in altanen så isolerat att man kan använda den året runt. Jag låter honom hållas bara han fixar köket först.

Fick lite svar om Vs läsförståelse. Han har ju en ny fröken igen (!!! Fjärde klassföreståndaren och han går i trean!) och hon känner inte honom så bra så hon har skrivit omdömet efter ett nationellt prov. Och just den dagen var inte V sugen på att göra något prov så han läste inte texten (för den verkade tråkig) och han gissade bara när han kryssade i svaren. Det märkliga (tragiska) med skolan är att de nu måste ge honom stödundervisning så nu ska någon stödlärare göra nya prover med honom. Suck. Men i matte kan han inte få någon stödundervisning för han gjorde bra ifrån sig på nationella provet, fast han faktiskt skulle behöva det. Nå ja. Jag har sagt till V att göra bra ifrån sig på de nya proven så vi slipper det här tjafset och han har lovat att faktiskt läsa texten den här gången. Och det är väl allt man kan begära.

Tre dagars ledighet kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0