Bra period

Kan inte riktigt förklara men ibland känns det som att jag nån gång kommer tänka tillbaka på den här tiden som en av de bästa i mitt liv. De stora barnen är snälla och roliga och har inte börjat komma hem och lukta öl än och sitter fortfarande i mammas knä och kan inte tänka sig att gå och lägga sig utan godnattpuss. Babyn har lämnat spädbarnsstadiet och sitter bra i sin sittvagn. Han är lätt att ta med sig och skriker inte hysteriskt längre. Han skrattar och ler och äter och sover, en riktig drömbebis. Och vi har det roligt i familjen, vi gör gärna saker tillsammans och tycker om att det. Vi skrattar mycket och har bara kortare bråk om fåniga saker som ändå inte betyder nåt. Hoppas det håller i sig länge!

Sportlovets sista helg. Vi har varit på Lek och buslandet och på Busborgen. V har spelat schack och L har lekt med klasskompisar. Jag har aktiverat Linnea och tvingat henne att äta frukost på Ikea med oss. Tvingade henne till Barnens hus på babykväll också och fick dåligt samvete när det var fyra kilometer kö och ingenstans att sitta. Hon är rund som en ost och går på övertid nu så det kan inte ha varit roligt. Och allt jag köpte var lite smågrejer och ett spjälsängsskydd som Sigge försökte kväva sig med i morse så det åker i soporna nu. F-låt Linnea.

Lite står väl livet på stand-by. Vi borde flytta men vet inte vart. Vi borde boka utomlandsresa men vet inte när. Mycket hänger på ett besked J väntar på. Hoppas det kommer i nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0