Barnvagnstips?

När jag ändå var igång sålde jag vagnen också. Så nu ska jag köpa en ny. Tar gärna emot tips, det jag är ute efter är en mindre vagn med riktiga hjul, liggläge, liten ihopfälld och snygg. Spelar ingen roll om det är tre eller fyra hjul. Är inte jättesugen på brio eller emmaljunga. Nu åker han i storebrors gamla emmaljunga sulky som är så vind att bara tre hjul kan vara i marken samtidigt. Inga långpromenader alltså.

Fick middag hos Linnea igår kväll, underbart att slippa laga mat. J var ute med jobbet och snubblade hem vid midnatt, inte i jättetrevligt skick. De stora barnen var också ute, på skoldisco. Sonen var mycket nöjd men dottern kom hem i tårar och kippade efter andan. Jäkla rökmaskiner. Jag förstår ju att ungar tycker det är roligt men om de kan förvarna så behöver inte L gå för det är så fruktansvärt när hon inser att hon inte kan göra det som andra i hennes ålder kan.

Tänk att Sigge redan är 1,5 år!


Kommentarer
Postat av: jessam y

http://www.barnnet.se/nyheter/teutonia-vinner-test-av-sittvagnar-178/

2012-03-24 @ 10:55:52
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: jessam y

http://www.barnnet.se/nyheter/teutonia-vinner-test-av-sittvagnar-178/

2012-03-24 @ 10:55:59
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: Emma

Ja, har funderat på Teutonia men Timmy verkar inte finnas längre. Finns en Junior för 3800 men lite mycket för en sulky tycker jag. Lutar idag åt en Crescent... men kan ändras.

2012-03-25 @ 13:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0