Kämpar på

Äntligen kan jag börja andas ut lite, idag tog kursen i vetenskapsmetodik och evidensbaserad medicin slut och jag klarade både tentan och projektplanen! Så mycket jobb för 7,5 poäng... Men jag tycker att jag har kämpat på bra med jobb och studier och J som jobbar långa dagar i Uppsala. Så, grattis jag! Nu firar jag med fyra lediga dagar. Imorgon blir det fotbollscup med dottern, fredag ska jag försöka hitta någon stackare som kan klippa min yngsta och lördag ska vi försöka ta oss till Landet. På söndag ska vi på husvisning.
 
Redan en bit in i juni, för tillfället hinner jag ingenting. Förra veckan blev jag tonårsmorsa. Min bebis fyllde 13 år. Märkligt. Och Sigge kan allt berättade han för mig i morse. Han satte på sig springskorna själv och jag sa nåt om "Kan du det själv?" och han sa stolt "Jag kan allt mamma". Ja. Han kan faktiskt nästan allt.
 
På jobbet är det som det är. Olika bud och olika förutsättningar. Nu jobbar jag på med mitt och trivs rätt bra med det. Idag hade alla möjliga kollegor, läkemedelsrepresentanter och säkerhetsvakter flyttat in på mitt kontor medan jag försökte jobba. Tillslut hade jag påbörjade projekt över hela skrivbordet när jag insåg att klockan var alldeles för mycket. Så jag bara lämnade. Kul att komma tillbaka på måndag och försöka reda i vad som var vad.
 
Men fortfarande är det en sak som tar upp mest tankeverksamhet. Hur ska jag kunna rida mer utan att något barn får andningssvårgheter eller glömmer bort hur sin mamma ser ut?
 

Kommentarer
Postat av: jessamy

vilken fin bild :)
Ja det är inte klokt vad stor Viggo blivit. Tur att vi ses på måndag åtminstonde.

2013-06-06 @ 09:03:53
URL: http://jessamys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0